Tuesday, 7 April 2020

Testimoni: Asma Hilang - Adam & Afiq Tak Perlu Sedut Nab Lagi!

Asma adalah penyakit paru-paru kronik yang membengkak dan menyempitkan saluran pernafasan.

Semasa serangan asma pesakit mungkin mengalami 'wheezing' (bunyi bersiul apabila sedang bernafas), kesesakan dada, sesak nafas dan batuk.

Batuk yang sering berlaku adalah pada waktu malam dan awal pagi. Asma boleh menjadi penyakit yang mengancam nyawa jika tidak dirawat.Set asma shaklee, testimoni set lelah shaklee, omega guard, minyak ikan, fish oil, vitamin c, chewable vita c, vitamin kanak-kanak budak-budak, cara rawat lelah asma, suplimen, batuk, selsema, demam, qiya beauty, qiya saad, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee bandar putera 2 klang, agent ejen shaklee selangor, shaklee jalan kebun, adam mikhaeil, shaklee johan setia klang selangor, omega 3, DHA, EPA, omega guard untuk merawat masalah radang dalam saluran pernafasan, sistem pernafasan, paru-paru, pnuemonia, coronavirus, covid19, jangkitan virus pernafasan,


Set Asma/Lelah Shaklee (Basic)


Omega Guard
Chewable Vita C


Set Asma/Lelah Shaklee (Fullset)


Omega Guard
Chewable Vita C
Meal Shakes


Testimoni Meal Shakes 


Set asma shaklee, testimoni set lelah shaklee, omega guard, minyak ikan, fish oil, vitamin c, chewable vita c, vitamin kanak-kanak budak-budak, cara rawat lelah asma, suplimen, batuk, selsema, demam, qiya beauty, qiya saad, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee shah alam, pengedar shaklee bandar putera 2 klang, agent ejen shaklee selangor, shaklee jalan kebun, adam mikhaeil, shaklee johan setia klang selangor, omega 3, DHA, EPA, omega guard untuk merawat masalah radang dalam saluran pernafasan, sistem pernafasan, paru-paru, pnuemonia, coronavirus, covid19, jangkitan virus pernafasan,


Berminat Jadi Pengedar Shaklee?


Berminat nak jadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai, jana pendapatan sampingan, serta banyak manfaat lain?

Jom sertai team business kami, Our Precious Empire (OPE) yang mempunyai kelas aktif, kelas online percuma dengan masa yang flexible, dan group-group support Whatsapp, Telegram, dan FB.

Jadilah pengguna yang bijak iaitu dengan menyertai kami di Shaklee. Anda akan perolehi penjimatan dari 5% sehingga 25 %.

Anda boleh mendaftar sendiri sebagai agent Shaklee DISINI atau jika anda ada sebarang pertanyaan atau kekeliruan berkaitan dengan pendaftaran ahli anda boleh terus hubungi qiya supaya qiya boleh permudahkan urusan anda.

Qiya juga boleh  COD VITAMIN  SHAKLEE DI KAWASAN BERDEKATAN DALAM NEGERI SELANGOR.

Anda boleh dapatkan produk ini terus daripada Qiya. Hubungi Qiya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee.


Pengedar Sah Shaklee:

Siti Rokiyah binti Saad (Qiya)
SMS/Whatsapp: +6012 -2668424
FB Page: Qiya Beauty
Personal FB: Qiya Saad
Instagram: @qiya_beauty


Baca selanjutnya:

Cara Cepat Kecutkan Cyst (Sista) Tanpa Pembedahan

Set Suplimen Ibu Mengandung Shaklee


Rujukan:-

1. http://www.myhealth.gov.my/asma/


XOXO,

0 comments:

Post a comment