Thursday, 22 November 2018

Set Kurus Shaklee

3 Langkah Untuk Kurus


Terdapat 3 langkah utama yang penting dalam proses penurunan berat badan. Langkah tersebut ialah 3B iaitu; BAKAR, BUANG, dan BINA.


OmegaGuard, Omega-3, DHA, EPA, Set Kurus Shaklee,


1) BAKAR atau pecahkan lemak

  1. Lecithin - Diekstrak daripada soya tanpa penggunaan bahan pewarna, pemanis, atau pengawet. Membantu proses memecahkan lemak dalam tubuh. Lecithin membantu menghalang pembentukan lemak baru dari makanan yang kita ambil apabila digandingkan dengan Alfalfa Complex.
  2. Omega Guard - Membantu proses memecahkan lemak lama dalam tubuh seperti dibawah kulit, di dalam hati, di dalam salur darah, lemak yang menyelaputi luar organ selain mengawal selera makan dengan menghasilkan hormon Leptin yang menyekat selera makan dan membakar lemak untuk tenaga. Omega-3 juga terbukti menaikkan metabolisma dan membakar 40% lebih banyak lemak bila bersenam. Bagus untuk ibu menyusu kerana Omega Guard adalah minyak ikan yang bagus untuk perkembangan otak bayi. Khasiat minyak ikan boleh diserap oleh anak melalui susu.

2. BUANG, detox atau singkirkan lemak

  1. Herb-Lax - Kombinani daripada tumbuhan herba yang terkenal secara tradisional membantu masalah tidak hadam dan pergerakan usus yang tidak sihat. Diperlukan untuk detox iaitu untuk membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar selepas dinding usus kita bersih barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap yang optimum.
  2. Alfalfa Complex - Bertindak sebagai fiber yang membawa keluar lemak-lemak yang sudah dipecahkan oleh Lecithin dan Omega Guard. Alfalfa Complex sesuai diambil oleh ibu menyusu kerana bertindak sebagai milk booster. Sesuai untuk wanita dan lelaki dengan 1001 manfaat kesihatan.

3. BINA - Elak otot menggeleber, diet sihat, bertenaga dan elak lapar

  1. Cinch Shake - Didatangkan dalam perasa coklat, vanilla dan cafe latte. Protein soya memberi rasa kenyang, meningkatkan metabolisma badan serta mengandungi Leucine untuk membantu mengekalkan otot semasa proses penurunan berat badan, supaya badan anda tak menggeleber setelah berat badan turun nanti. Cinch shake digunakan sebagai meal replacement untuk memotong beratus-ratus nilai pengambilan kalori harian.
  2. ESP - Sumber protein, mempunyai Indeks Glisemik yang rendah yang membantu dalam proses mengurangkan berat badan dan mengawal selera makan selain membantu tubuh bertenaga sepanjang hari. Sesuai untuk ibu menyusu kerana ESP berfungsi meningkatkan kualiti susu.

Harga Set Kurus Shaklee (RM410.00)

1. Lecithin (180 kapsul @ 6 kapsul sehari) - RM55.00
2. Omega Guard (90 kapsul @ 3 kapsul sehari) - RM136.25
3. Alfalfa Complex (330 tablet @ 10 tablet sehari) - RM57.50
4. ESP (850g @ 28g sehari) - RM161.25

Set Kurus Shaklee yang mengandungi 4 item yang dicadangkan diatas ini tahan selama 1 bulan.

Berminat Jadi Pengedar Shaklee?

Berminat nak jadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai, jana pendapatan sampingan, serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, Our Precious Empire (OPE) yang mempunyai kelas aktif, kelas online percuma dengan masa yang flexible, dan group-group support Whatsapp, Telegram, dan FB.

Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Qiya. Hubungi Qiya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee.


Pengedar Sah Shaklee
Siti Rokiyah binti Saad (Qiya)
SMS/Whatsapp: +012 2668424
FB Page: Qiya Beauty
Personal FB: Qiya Saad
Instagram: @qiya_beauty


Baca Selanjutnya: Promosi Shaklee November 2018


XOXO,

0 comments:

Post a comment