Friday, 30 November 2018

Promosi Shaklee December 2018

Hai korang, mesti ada yg tak sabar-sabar menunggu Promosi Shaklee untuk Disember 2018 ni kan?

Qiya pun tak sabar-sabar jugak nak bagitau korang ni 😊

For this December, ada 3 promosi, dan semuanya berbaloi sangat-sangat tau!

Jom kita tengok apa yang Shaklee offer sepanjang Disember 2018 ni.


1. YOUTH Skincare Renew and Maintain Set - RM1,262.50

Promosi Shaklee December 2018, Youth skincare,


- Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
- Perfecting Skin Toner (177ml)
- Youth Activating Serum (30ml)
- Age Defense Moisturizer - SPF 50 (50ml)
- Advanced Renewal Night Cream - Light/Rich (50ml)

🌹PERCUMA Radiance C & E bernilai RM412.50
🌹 PERCUMA keahlian bernilai RM65
🌹 PERCUMA penghantaran bernilai RM10
🌹 Dapat Cash RM46

2. YOUTH Skincare Starter Set - RM850.00


Promosi Shaklee December 2018, Youth skincare,


- Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
- Perfecting Skin Toner (177ml)
- Age Defense Moisturizer - SPF 50 (50ml)
- Advanced Renewal Night Cream - Light/Rich (50ml)

🌹 Free YOUTH Magnifying Mirror (Large)
🌹 Free Delivery bernilai RM10


3. Take Your Vitamins Pill Box + Sticker


Promosi Shaklee December 2018, vitamin, pill box,


- RM3.00 (berharga RM19.80) dengan setiap pembelian produk Shaklee bernilai 200UV dalam 1 resit.

πŸ› Semua promosi sah dari 1-31 December 2018, selagi stok masih ada.

Nak order Shaklee? 😊

Whatsapp Qiya cepat-cepat ye...

🌹 Qiya Saad 🌹
πŸ’Š Pengedar Sah Shaklee
πŸ› COD Shah Alam, Klang, dan sekitar Lembah Klang
🚚 Poslaju seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak

0 comments:

Post a Comment