Thursday, 30 April 2020

Berapa pendapatan bulanan pengedar Shaklee?

Dalam Shaklee ada ranking, once da register status kita adalah Distributor.

Bila achieve target dalam satu-satu bulan tu kita akan rank up ke pangkat Supervisor.

Seterusnya boleh refer jadual di bawah ni.


Super Rich Striker (SRS), Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Selain itu, ada bonus kereta, boleh pergi umrah secara percuma, dan banyak lagi.


Super Rich Striker (SRS), Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Super Rich Striker (SRS), Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Macam mana nak daftar ahli?

Wasap Qiya ditalian 012-2668424

Atau daftar melalui link di bawah 👇


#qiyasaadshaklee
#qiyabeauty
#SuperRichStriker 😘
Continue Reading

Tuesday, 28 April 2020

Resipi Laksa PKP Makcik Kiah

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hai korang, macam mana puasa, da 5 Ramadhan ni? 25 hari lagi kita raya.. yahooooo! Hehehe.. tak payah nak yahoo yahoo sangat la kan, raya kat rumah je la kita tahun ni. Harap-harap cepat la Covid-19 ni reda. Amin

Semalam qiya masak laksa, nama dia laksa PKP Makcik Kiah uolllss.. haha

Cuba korang tengok laksa ni, sedih je rupa.. timun tak ada, cili api pun tak ada, ada bawang dengan telur rebus je. PKP punya pasal, masak jela apa yang ada.

Meh qiya share sikit resipi laksa PKP Makcik Kiah ni.. 😜






Resipi Laksa PKP Makcik Kiah


Bahan-bahan:-

2 bungkus laksa
1kg ikan selayang/sardin 
3 labu bawang besar
4 ulas bawang putih
4 5 keping asam keping
1 sudu belacan
10 tangkai cili kering
4 tangkai daum kesum
Garam secukup rasa
Telur rebus


Cara penyediaan:-

1. Rebus ikan dan asingkan isi dengan tulang.
2. Blend tulang ikan, tapis, dan ambil airnya.
3. Guna air tulang ikan yang ditapis tadi,  kemudian blend isi ikan, bawang putih, bawang besar, belacan, cili kering yang telah direbus, dan asam keping.
4. Masak bahan kisar dalam periuk. Tambah air secukupnya, daum kesum, dan garam. Biarkan mendidih sepenuhnya.
5. Dalam periuk lain rebus laksa selama 30-45 minit. Angkat dan toskan. 
6. Campurkan laksa dengan kuah, tabur bawang besar mentah yang dihiris halus, dan letak rebus diatasnya. Siap!

Mudah kan nak buat Laksa PKP Makcik Kiah ni? Hihi

Selamat mencuba, dan selamat menjalani ibadah puasa. Semoga dengan asbab PKP ni kita ada banyak Masa untuk beribadah!
Continue Reading

Sunday, 26 April 2020

Rumah Banglo 3 Tingkat - Rumah Impian Saya!


Semua orang ada impian kan..

Ni impian qiya.. 😍

Qiya nak memiliki rumah banglo 3 tingkat, design dia lebih kurang macam ni.





Inshaallah 2 tahun lagi qiya akan capai impian ni, iaitu pada April 2022 💪

Amin, amin Ya Allah, amin Ya Rabbal Alamin.

Apa impian korang? Cuba share dengan qiya.. 😊

#100impian
#qiyasaadshaklee
#SuperRichStriker 😘
Continue Reading

Berapa Pendapatan Bulanan Pengedar Vitamin Shaklee?

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ni 4 Ramadhan bersamaan 27 April 2020. Kita masih dalam tempoh PKP fasa ke-3 yang telah dilanjutkan ke fasa ke-4 disebabkan wabak pandemik Covid-19 ini masih belum reda di negara kita. 

Qiya yakin ramai orang diluar sana yang  sudah lama terputus sumber pendapatan dan hanya mengharapkan bantuan prihatin nasional (BPN) daripada kerajaan. 

Tapi sedarkah kita bahawa kerajaan Malaysia telah memberi bantuan kewangan kepada rakyat Malaysia dalam jumlah yang sangat besar? 

Gaji menteri-menteri juga  dengar khabar mereka tak ambil dan semuanya disumbangkan kepada kita. 

Dekat mana lagi kita nak minta bantuan kewangan ini kalau bukan kita sendiri yang kena berusaha?

Bila pergerakan kita terbatas disebabkan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini, ramai orang mula sedar betapa pentingnya perniagaan atas talian a.k.a online business ini. 

Online bisnes memang mudah kerana ianya tak memerlukan kita untuk keluar daripada rumah, lagi-lagi dalam tempoh PKP ini yang mana kita diseru agar duduk dirumah, #StayAtHome. 

Boleh ke kita hanya duduk dirumah tanpa wang? 

Lagi baik kalau kita duduk dirumah dan jana pendapatan.

#StayAtHomeMakeMoney

Macam mana tu? 

Macam yang qiya cakap tadi la kita kena buat online bisnes. Tapi online bisnes ini memerlukan ilmu tentang pemasaran online. 

Nak belajar macam mana pengedar vitamin Shaklee boleh jana pendapatan 4 ke 5 angka dalam tempoh PKP ni? Macam mustahil kan? Tapi sebenarnya sikit pun tak mustahil. Semua benda kita boleh buat kalau kita nak, dan kita sanggup bagi komitmen untuk bisnes kita.

Cuba tengok berapa pendapatan bulanan agent Shaklee ni?


Super Rich Striker (SRS), Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Ramai yang qiya kenal kebanyakkan ahli Shaklee yang mampu buat extra income 4 to 5 figures ni adalah suri rumah tangga. Yang 6 figures monthly income earner pun ada ye. 

Nak belajar buat part time bisnes dengan Shaklee under team Qiya, Super Rich Striker (SRS)?

Wasap qiya di talian 012-2668424 untuk maklumat lanjut, atau anda boleh daftar dulu DISINI, nanti qiya akan contact anda semula secepat mungkin.

💕 Together we learn, together we succeed! 💕
Continue Reading

Testimoni Pesakit Kencing Manis/Diabetes Amalkan Vivix

Diabetes atau kencing manis adalah salah satu penyakit kronik yang merujuk kepada bacaan gula (glukos) dalam badan yang melebihi daripada paras normal. Gula adalah sumber tenaga untuk keperluan badan tetapi jika diambil secara berlebihan boleh menyebabkan penyakit diabetes. Diabetes adalah satu daripada faktor utama terjadinya penyakit jantung dan strok atau angin ahmar. 


Set Suplimen Diabetes Shaklee


1. B-Complex 

- membantu menukarkan gula kepada tenaga
- membantu mengurangkan keletihan

2. GLA Complex

- membantu menghalang komplikasi diabetes
- memberi kesan positif kepada diabetic neurophaty

3. Alfalfa Complex

- membantu menstabilkan gula dalam darah

Atau;

1. Vivix

- membantu memperbaiki sel DNA
- membantu mengurangkan inflamasi
- membantu meningkatkan penghasilan tenaga















Untuk pembelian melalui kad kredit/debit sila klik image buy now dibawah.




Wasap Qiya (012-2668424) untuk maklumat lanjut mengenai set diabetes Shaklee ini.

Continue Reading

Friday, 24 April 2020

Meal Shakes - Makanan Sihat & Berkhasiat Untuk Kanak-Kanak



















Nak Beli Meal Shakes Shaklee?


Untuk mendapatkan produk Shaklee, anda mempunyai beberapa pilihan:

✅belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
✅belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1223125) 
✅hubungi Qiya di talian WhatsApp +6012-2668424 untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda, sila klik imej di bawah.








Berminat Jadi Pengedar Shaklee?


Berminat nak jadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai, jana pendapatan sampingan, serta banyak manfaat lain?

Jom sertai team business kami, Super Rich Striker (SRS) yang mempunyai kelas aktif, kelas online percuma dengan masa yang flexible, dan group-group support Whatsapp, Telegram, dan FB.

Jadilah pengguna yang bijak iaitu dengan menyertai kami di Shaklee. Anda akan perolehi penjimatan dari 5% sehingga 25 %.

Anda boleh mendaftar sendiri sebagai agent Shaklee DISINI atau jika anda ada sebarang pertanyaan atau kekeliruan berkaitan dengan pendaftaran ahli anda boleh terus hubungi qiya supaya qiya boleh permudahkan urusan anda.

Qiya juga boleh  COD VITAMIN  SHAKLEE DI KAWASAN BERDEKATAN DALAM NEGERI SELANGOR.

Anda boleh dapatkan produk ini terus daripada Qiya. Hubungi Qiya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee.


Pengedar Sah Shaklee:

Siti Rokiyah binti Saad (Qiya)
SMS/Whatsapp: +6012 -2668424
FB Page: Qiya Beauty
Personal FB: Qiya Saad
Instagram: @qiya_beauty


Baca selanjutnya:



Cara Cepat Kecutkan Cyst (Sista) Tanpa Pembedahan

Set Suplimen Ibu Mengandung Shaklee


XOXO,
Continue Reading

Fitness Journey Qiya on Ramadhan 2020

Fitness Journey Qiya on Ramadhan 2020 - Day 1



Done bersahur..

3 sudu protein soya ESP
1 senduk nasi putih
1 biji telur rebus
Sayur dan ulam
Beberapa potong buah tembikai
5 biji Alfalfa Complex

#Ramadhan2020Day1
#qiyasaadshaklee 😘


Menu berbuka puasa hari pertama puasa;


1 biji kurma
1 cawan air sirap bandung
500ml air kosong
1/2 roti john mini daging cheezzy special 
1 senduk nasi putih
3 sudu sayur kobis goreng
1 genggam sayur broccoli dan carrot
2 sudu sotong goreng kicap
2 ekor ikan pelaling goreng
2 sudu sambal belacan tumis
1 biji kuih cara berlauk
1/2 biji kuih cucur badak
1 cup sagu gula melaka

Suplimen yang qiya ambil; 

5 biji Alfalfa Complex lepas bersahur dan berbuka puasa
3 sudu protein soya ESP masa bersahur

Bila da buat list ni baru sedar banyak jugak qiya makan.. memang susah la nak turun berat badan kalau macam ni.. 😢

Kena kira kalori semula agaknya.

Berat badan qiya 2 minggu lepas 64kg lebih.

Qiya nak turunkan 10kg je sebelum raya nanti.. 💪


Fitness Journey Qiya on Ramadhan 2020 - Day 2



Ni menu bersahur qiya hari ni, 2 Ramadhan..


Nasi putih 1 senduk
Telur rebus 2 biji
Sayur rebus 1 genggam
Sayur goreng 2 sudu
Sambal belacan sikit
Air protein soya ESP 3 sudu

Lepas bersahur qiya ambil 5 biji Alfalfa Complex untuk detoks. Air kosong 1 liter qiya minum sebelum makan, lepas makan qiya minum jugak air kosong tapi sikit jela, setakat basahkan tekak.

Bila ambil cukup protein soya ESP ni memang rasa kenyang lama. Waktu berbuka pun tak berapa lapar sangat.

Waktu berbuka qiya ambil sebiji kurma, minum air manis sikit, pastu minum air kosong at least 500ml. Bila rasa da kenyang dgn air, baru qiya makan makanan yg berat.


Fitness Journey Qiya on Ramadhan 2020 - Day 3





Alhamdulillah. Sahur hari ni masih lagi dengan protein ESP.

Sapa-sapa yg ada gastrik sesuai sangat ambil ESP ni sebab protein ni membantu menyembuhkan luka.

Untuk turunkan berat juga sangat disarankan ambil ESP ni sebab protein yg kita makan akan menjadi otot, otot berfungsi untuk bakar lemak dalam badan kita.

Menu bersahur qiya pada 3 Ramadhan;


2 sudu ESP
1 senduk nasi putih
Beberapa potong buah epal hijau, epal merah, dan lai
1 biji kuih koci
1/2 biji kuih cucur badak
Asam pedas ikan pari
1/2 ikan selayang/sardin sambal
Sedikit keropok/kerepek
1 biji telur rebus

Suplimen lepas makan; 5 biji Alfalfa Complex untuk detoks/buang lebihan air dalam badan.

Air manis? ❌

Qiya minum air kosong je, minum 1 liter lebih sambil perangat lauk, lebih kurang ada 1 jam kat situ kan, so dapat la minum banyak air kosong.

Misi menurunkan berat badan a.k.a #FitnessJourneyQiya still on. Hari ni kena cuba eatclean plak, less sugar, less salt, less oil. No kueh mueh yg high in calories tu! Kata nak sihat kan.. 😊

#Ramadhan2020Day3
#qiyasaadshaklee 
#qiyabeauty
#SuperRichStriker 😘



Fitness Journey Qiya on Ramadhan 2020 - Day 4


Menu bersahur dan berbuka qiya pada 4 Ramadhan;


Sahur hari ni 4 Ramadhan terlupa nak snap menu apa qiya makan, terlewat plak bangun tadi. Tapi yang penting qiya ambil ESP dan Alfalfa Complex untuk bantu penghadaman yang lebih baik.

Berbuka plak qiya makan 1 biji kurma, 200ml air kosong, 2 sudu ESP, laksa, dan 1/2 biji roti john mini. Semalam qiya berbuka agar-agar milo, kuih qasidah, kurma, nasi putih, lauk, sayur, ESP, dan Alfalfa Complex. ESP dan Alfalfa untuk penghadaman yang lebih sihat.
Continue Reading

Manfaat dan Testimoni Protein Soya ESP Shaklee







TESTIMONI PROTEIN CAMPURAN SOYA ESP SHAKLEE






















RESEPI DAN CARA BANCUH PROTEIN SOYA ESP SHAKLEE











Nak Beli Protein Soya ESP Shaklee?


Untuk mendapatkan produk Shaklee, anda mempunyai beberapa pilihan:

✅belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
✅belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1223125) 
✅hubungi Qiya di talian WhatsApp +6012-2668424 untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda, sila klik imej di bawah.








Berminat Jadi Pengedar Shaklee?


Berminat nak jadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai, jana pendapatan sampingan, serta banyak manfaat lain?

Jom sertai team business kami, Super Rich Striker (SRS) yang mempunyai kelas aktif, kelas online percuma dengan masa yang flexible, dan group-group support Whatsapp, Telegram, dan FB.

Jadilah pengguna yang bijak iaitu dengan menyertai kami di Shaklee. Anda akan perolehi penjimatan dari 5% sehingga 25 %.

Anda boleh mendaftar sendiri sebagai agent Shaklee DISINI atau jika anda ada sebarang pertanyaan atau kekeliruan berkaitan dengan pendaftaran ahli anda boleh terus hubungi qiya supaya qiya boleh permudahkan urusan anda.

Qiya juga boleh  COD VITAMIN  SHAKLEE DI KAWASAN BERDEKATAN DALAM NEGERI SELANGOR.

Anda boleh dapatkan produk ini terus daripada Qiya. Hubungi Qiya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee.


Pengedar Sah Shaklee:

Siti Rokiyah binti Saad (Qiya)
SMS/Whatsapp: +6012 -2668424
FB Page: Qiya Beauty
Personal FB: Qiya Saad
Instagram: @qiya_beauty


Baca selanjutnya:



Cara Cepat Kecutkan Cyst (Sista) Tanpa Pembedahan

Set Suplimen Ibu Mengandung Shaklee


XOXO,
Continue Reading

Thursday, 23 April 2020

Set Kurus Shaklee - 3 Set Pilihan

Bulan puasa ni adalah waktu yg paling sesuai untuk turunkan berat badan.

Bulan puasa tahun lepas qiya dapat turunkan 6kg lebih.. dari 64kg ke 58kg..

Qiya jaga makan, kurangkan minum air manis, kurang makan kuih-muih, banyak makan sayur dan buah.

Protein plak qiya banyak ambil telur rebus dgn protein soya ESP. 

Protein makan lebih pun tak apa, sebab protein ni mengenyangkan (hilang rasa lapar), dan berfungsi utk bina otot, otot ni la yg berkerja utk bakar lemak dalam badan.

Ni set kurus, ada 3 set semua, boleh pilih ikut budget masing-masing ye.. 😊












Macam mana cara nak order set kuruskan badan Shaklee ni?


Uollss boleh order dari sini 👇


Atau wasap qiya di talian 012-2668424
Continue Reading