Daftar Ahli

MENJANA PENDAPATAN / MENJADI AHLI SHAKLEE

Shaklee menawarkan banyak peluang untuk semua menjana pendapatan melalui bisnes produk-produk Shaklee.Bagaimana nak jadi pengedar Shaklee? Sangat mudah. Anda hanya perlu mengikuti langkah-langkah untuk menjadi pengedar Shaklee bersama kami seperti berikut:

 1. Hubungi saya, iaitu Pengedar sah Shaklee dengan ID 1223125 dan saya sedia membantu anda berkenaan dengan proses pendaftaran. 

2. Bayar sekurang-kurangnya RM65 untuk daftar ahli beserta kos pos member kit Shaklee RM10 (Semenanjung M'sia) dan RM20 (Sabah & Sarawak). Saya akan membantu anda untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee dan anda harus bekerjasama memberikan maklumat yang diperlukan untuk pendaftaran seperti:

Nama:
No.IC Baru:
No.IC Lama:
Alamat Emel:
No.Tel (H):
No.Tel (Rumah):
Alamat Tetap:
Alamat Pengeposan:
Nama Suami/Isteri (Jika ada)
No.IC Baru Suami/Isteri (Jika ada)
No.IC Lama:
Bangsa:
No.akaun(untuk pembayaran bonus):


3. Tunggu Shaklee SMS kepada anda makluman pendaftaran anda beserta ID Shaklee anda. Untuk apa ID Shaklee ni? ID ini adalah untuk membuktikan anda adalah ahli Shaklee dan layak untuk menjadi Pengedar Shaklee yang sah.


4. Hubungi Upline anda iaitu saya dan saya akan membimbing anda untuk memulakan bisnes Shaklee. Anda akan dimasukkan ke group rahsia kumpulan Upline anda( Our Precious Empire) dan disitulah anda boleh mendapatkan bimbingan daripada saya dan juga ahli Shaklee lain yang sedia berkongsi dan membantu anda. Bagaimana OPE membantu merealisasikan impian anda?

  • - Menyediakan Group FB ekslusif yang super informative: Produk info, biz plan, pelbagai tips, free poster,testimonials etc.
  • - Coaching online 24/7 daripada MENTOR HEBAT yang telah terbukti berjaya. Yang bestnya, semua dihujung jari anda!
  • - Sokongan ilmu marketing dan pelbagai tips agar tidak terumbang-ambing sebagai beginner bussiness online.
  • - Hanya mahu menjadi Ahli makan sendiri?kehadiran anda sangat dialu-alukan dan pelbagai info seperti cara makan berkesan, dosage vitamin dan manfaat vitamin disediakan. 
  • - Ahli group yang sangat supportive, saling membantu dan saling berkongsi aura dan bersemangat dalam mencapai impian masing-masing.


5. Jika anda berjaya memenuhi syarat UV(unit volume) tertentu yang telah Shaklee tetapkan, anda bakal beroleh Cash Bonus yang akan dimasukkan terus ke akaun anda pada tengah bulan. Usaha anda akan menentukan anda bakal mendapat cash bonus dua, tiga, empat atau lima angka setiap bulan. Dengan setiap pembelian vitamin anda, anda layak mendapat mata UV sama ada untuk makan sendiri atau dijual. Mata UV inilah yang akan menentukan sebanyak mana bonus yang akan anda perolehi.


6. Selain Cash Bonus, anda juga mampu mendapatkan 2 lagi ganjaran dari Shaklee iaitu Car Bonus dan Convention Bonus.

JOM SERTAI  SHAKLEE SEKARANG?

  • - Ubah hidup anda melalui perniagaan dan tambah pendapatan anda
  • - Bantu lebih ramai orang untuk lebih sihat
  • - Nikmati hidup yang lebih sihat dengan suplemen Shaklee
  • - Berkongsi pengalaman anda bersama Shaklee dan bantu lebih ramai orang untuk duplikasi


MULAKAN SEKARANG!!

Hubungi saya :
Siti Rokiyah Saad | SID 1223125
012-2668424

0 comments:

Post a comment