Monday, 1 March 2021

Promo Shaklee Mac 2021 - Beli 4 Tong ESP, Free 1 Shaker Color Hijau

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Hai uolls, promo Shaklee Mac 2021 ni best sangat-sangat tau. Siapa peminat ESP wajib grab promo ni!


Promo Shaklee Mac 2021 - Beli 4 Tong ESP, Free 1 Shaker Color Hijau



Suplemen, supplement, makan tambahan berkhasiat, Promo Shaklee Mac March 2021, qiya Saad, siti Rokiyah Saad, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, protein soya ESP, mixed soy protein, non-GMO, rendah GI, glisemik Index, indek glisemik, makan tambahan bekalkan tenaga berpanjangan, rendah kolesterol, kurangkan berat badan, cara kuruskan badan, obesity, snack berkhasiat, pelengkap nutrisi, minuman kacang soya yang selamat, protein segera, hidangan bersahur dan berbulan puasa di bulan ramadan, kawal berat badan,  manfaat dan kelebihan ESP, Qiya Beauty,


Qiya yakin ramai pengguna Shaklee pernah ambil ESP terutama bagi kaum ibu. Maklum la ESP ni kan protein segera yang berkhasiat, disamping dapat dijadikan sarapan, minuman, atau sebagai snack ketika kelaparan.


Qiya sendiri da consume beberapa tong protein ESP ni, lagi-lagi ketika berpuasa dan selepas bersenam. Ramadan kan da dekat, memang elok sangat grab promo ni, boleh dijadikan sebagai hidangan ketika bersahur. 


Kelebihan protein soya ESP Shaklee ni adalah ianya rendah Indeks glisemik (GI) tau, means dia slowly bekalkan tenaga kepada tubuh kita. Jadi kita akan rasa sentiasa bertenaga selain ianya diperbuat daripada kacang soya non-GMO atau kacang soya yang tidak di ubah genetiknya menjadikan ianya selamat di makan. Tidak seperti produk kacang soya yang lain, kebanyakkan ianya adalah dari sumber kacang soya GMO yang membahayakan kesihatan.


So, promo Shaklee Mac 2021 iaitu Beli 4 Tong protein soya non-GMO ESP Shaklee, FREE 1 botol shaker color hijau Shaklee ni kena grab cepat-cepat. PROMOSI ni valid dari 1hb hingga 31hb Mac 2021 atau selagi stok masih ada. Tapi confirm cepat je licin ni sebab peminat protein soya ESP tersangat la ramai di luar sana tu!


7 kelebihan protein soya ESP Shaklee



Suplemen, supplement, makan tambahan berkhasiat, Promo Shaklee Mac March 2021, qiya Saad, siti Rokiyah Saad, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, protein soya ESP, mixed soy protein, non-GMO, rendah GI, glisemik Index, indek glisemik, makan tambahan bekalkan tenaga berpanjangan, rendah kolesterol, kurangkan berat badan, cara kuruskan badan, obesity, snack berkhasiat, pelengkap nutrisi, minuman kacang soya yang selamat, protein segera, hidangan bersahur dan berbulan puasa di bulan ramadan, kawal berat badan,  manfaat dan kelebihan ESP, Qiya Beauty,


10 Manfaat protein soya ESP Shaklee



Suplemen, supplement, makan tambahan berkhasiat, Promo Shaklee Mac March 2021, qiya Saad, siti Rokiyah Saad, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, protein soya ESP, mixed soy protein, non-GMO, rendah GI, glisemik Index, indek glisemik, makan tambahan bekalkan tenaga berpanjangan, rendah kolesterol, kurangkan berat badan, cara kuruskan badan, obesity, snack berkhasiat, pelengkap nutrisi, minuman kacang soya yang selamat, protein segera, hidangan bersahur dan berbulan puasa di bulan ramadan, kawal berat badan,  manfaat dan kelebihan ESP, Qiya Beauty,


Untuk maklumat lanjut berkaitan promo Shaklee Mac 2021 ni sila wasap Qiya di talian 012-2668424 atau 011-58768099.

Ataupun uolls boleh buat pembelian secara online DISINI, atau daftar sebagai ahli Shaklee untuk dapatkan harga yang lebih murah daripada harga pasaran iaitu uolls JIMAT 25% setiap kali uolls buat pembelian menggunakan ID Shaklee uolls. 


Lepas da daftar sila wasap Qiya di talian yang tertera di atas kalau uolls ada sebarang pertanyaan.

Atau kalau uolls tak nak daftar sebagai ahli, tapi uolls nak buat pembelian secara walk-in di mana-mana cawangan Shaklee, uolls boleh gunakan ID qiya, 1223125 (Siti Rokiyah binti Saad).

Sehingga berjumpa lagi di next entry. Terima kasih kepada semua pembaca yang sudi singgah di blog Qiya Beauty - Pengedar Shaklee Klang.

0 comments:

Post a comment