Sunday, 3 May 2020

Inspirasi Bisnes - Pendapatan Pengedar Shaklee April 2020

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Orang kalau kaki bisnes ni memang akan fokus pada sales kan? Sebab apa? Sebab dari sales la menentukan berapa gaji atau pendapatan kita. Tapi lain bisnes lain cara kira dia. Macam qiya dulu pernah buat satu bisnes ni, dalam satu bulan tu pernah achieve lebih daripada RM50,000 sales sebulan, comission 2% lebih je, daripada sales tu gaji qiya adalah RM1,000. Sedih tak? 

Tapi dalam bisnes Shaklee ni peratus comission dia tinggi, sales RM10,000 sebulan dapat komisyen 21%, berapa income? 

Income = RM10,000 × 21% = RM2,100

Banyak kan..


Super Rich Striker (SRS), Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Jom kita kira berapa income Top 3 Personal Group Sale untuk bulan April 2020 diatas.


Top 1: Sales RM24,001

Income = RM24,001 × 21% = RM5,040.21 😱


Top 2: Sales RM18,032 

Income = RM18,032 × 21% = RM3,786.72 🤑


Top 3: Sales RM13,089

Income = RM13,089 × 21% = RM2,748.69 😍


Top 3, Aeinna Musa ni LEADER qiya, dia memang komited sangat dengan bisnes Shaklee ni, hari-hari bagi coaching kat group wasap. Memang dia ni jenis yang tak reti penat tau.. 😁

Yang qiya kira ni adalah bonus sebenarnya, belum dicampur dengan bonus kereta, untung runcit, dan bonus kepimpinan lagi. So, anggaran pendapatan bersih Top 3 ni boleh jadi dua kali ganda tau.


Super Rich Striker (SRS), Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,



Dekat bawah ni semua income pengedar Shaklee yang dalam satu team dengan qiya, ada member yang baru join, yang lama dan berpangkat, dan kebanyakkan diorang ni adalah seorang suri rumah. 


Super Rich Striker (SRS), Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Super Rich Striker (SRS), Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Super Rich Striker (SRS), Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Super Rich Striker (SRS), Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Super Rich Striker (SRS), Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Super Rich Striker (SRS), Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Super Rich Striker (SRS), Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Super Rich Striker (SRS), Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Super Rich Striker (SRS), Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Super Rich Striker (SRS), Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Super Rich Striker (SRS), Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Super Rich Striker (SRS), Cara join membership Shaklee, register daftar ejen Shaklee, jual vitamin, bisnes vitamin, cara daftar jadi ahli shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, Berapa Pendapatan bulanan Agent Shaklee?, Income pengedar Shaklee, jana pendapatan dari rumah, bisnes online, qiya beauty, qiya Saad, siti rokiyah Saad, pengedar vitamin Shaklee klang, pengedar Shaklee bandar putera 2 klang, pengedar Shaklee shah Alam, buat duit dari blog, income dari blog, kerja sambilan until surirumah dan pelajar, part time job, perniagaan atas talian, buat duit dengan internet, idea bisnes, modal bisnes yang rendah, perniagaan vitamin dan suplimen, job vacancies, jawatan kosong, kerja kosong Selangor, kerja sambilan, Cara buat duit dengan blog, Cara buat duit dengan Facebook, Cara buat duit dengan Instagram, Cara buat duit dengan YouTube, Cara buat duit dengan media sosial, belajar Cara pemasaran atas talian yang betul, strategi pemasaran atas talian, online marketing, part time job for students housewife, income Shaklee independent distributor SID, Cara jual produk Shaklee, usahawan internet, usahawan online, usahawan Shaklee,


Suri rumah sekarang ni memang suka cari duit extra, tak nak harap dekat suami 100% sebab cabaran kewangan sekarang ni sangat besar. 

Nilai duit pun da jadi kurang disebakan defisit. Kadar inflasi pun makin lama makin naik lagi-lagi dalam musim Covid-19. Memang lama nak pulihkan ekonomi. Kalau kerajaan Malaysia ambil loan daripada bank dunia, lagi naik kadar inflasi tu nanti. 

Lagi sakit la kalau dalam satu-satu isi rumah tu suami je yang kerja. Boleh jadi gaduh besar laki bini pasal tak cukup duit ni kan. So, dalam Shaklee ni da terbukti ramai sangat para isteri di luar sana tu da pun berjaya hasilkan pendapatan sendiri dan dapat ringankan beban suami! 

Sebab apa kena pilih bisnes Shaklee, especially team Qiya (Super Rich Striker)?


Sebab bisnes Shaklee ni;

✅ modal bisnes yang sangat rendah
✅ bisnes yang mudah; menggunakan sistem dropship dimana setiap ahli Shaklee hanya perlu order dari website, urusan pembungkusan dan penghantaran 100% dilakukan oleh pihak Shaklee
✅ tak perlu simpan stok banyak-banyak dekat rumah atau stor, bila customer order baru kita proceed order dekat website Shaklee
✅ ada support group wasap, fb, dan telegram dari Leader-Leader Shaklee yang berpengalaman buat sales 5 - 6 angka setiap bulan, dan Leader-Leader yang berpendapatan 6 angka setiap bulan pun ada
✅ slip gaji/pendapatan dari Shaklee boleh digunakan untuk beli kereta, rumah, dan macam-macam lagi
✅ hanya perlu jalankan secara online sahaja, tak perlu susah-susah set-up booth dan kejar prospek untuk buat sales, bisnes Shaklee ni hanya perlu gunakan medium pemasaran online seperti social media (Facebook, Instagram, Twitter, tiktok, dll), blog, youtube, FB page, dan sebagainya.

Mudah kan bisnes Shaklee ni?

Jom join team Shaklee qiya, Super Rich Striker (SRS), qiya akan ajar semua ahli dalam team qiya dari ZERO to HERO.




Untuk maklumat lanjut sila wasap Qiya ditalian 012-2668424


💕 TOGETHER WE LEARN, TOGETHER WE SUCCEED 💕

3 comments:

  1. Website paling ternama dan paling terpercaya di Asia
    Sistem pelayanan 24 Jam Non-Stop bersama dengan CS Berpengalaman respon tercepat
    Memiliki 9 Jenis game yang sangat digemari oleh seluruh peminat poker / domino
    Link Alternatif :
    www.arenakartu.cc
    100% Memuaskan ^-^

    ReplyDelete

  2. Numpang promo ya Admin^^
    ayo segera bergabung dengan kami di ionqq^^com
    dengan minimal deposit hanya 20.000 rupiah :)
    Kami Juga Menerima Deposit Via Pulsa & E-Money
    - Telkomsel
    - XL axiata
    - OVO
    - DANA
    segera DAFTAR di WWW.IONPK.CLUB :-*
    add Whatshapp : +85515373217 ^_~

    ReplyDelete