Saturday, 16 May 2020

BISNES DROPSHIP BENGKUNG QIYA SAAD TAILOR

Ni bengkung bertali yang qiya jahit semalam. 


Bengkung tradisional bertali, bengkung lilit jawa, Javanese wrap, belly binding wrap, maternity wear, bengkung ibu bersalin berpantang, cara kuruskan badan lepas melahirkan anak, kurangkan kesakitan tulang belakang, Kecutkan Rahim dengan cepat lepas bersalin, support peranakan wanita, qiya Saad tailor, qiya beauty, pengedar vitamin Shaklee Klang, Shaklee bandar putera 2 Klang, Shaklee shah Alam, set makanan tambahan ibu hamil, set vitamin ibu bersalin berpantang menyusu bayi, DROPSHIP BENGKUNG, bisnes bengkung, part time job, cara jadi agent Shaklee, extra income, online bisnes, make money from home, kerja sambilan, jana pendapatan sampingan, kerja kosong untuk surirumah dan student,


Compare to bengkung lilit jawa, bengkung bertali ni kurang kemas, loose, dan tak fully support badan ibu yg baru lepas bersalin. Tapi senang nak pakai sebab ikat tali kat depan, tak sampai 2 minit da siap pakai. Ok la kalau pakai untuk tak nak bagi angin masuk dalam perut.

Tapi kalau nak betul-betul support peranakan, the best pakai bengkung lilit jawa, sebab kita akan rasa lilitan tu kemas sangat, especially bahagian tulang belakang dan pinggang. 


Bengkung tradisional bertali, bengkung lilit jawa, Javanese wrap, belly binding wrap, maternity wear, bengkung ibu bersalin berpantang, cara kuruskan badan lepas melahirkan anak, kurangkan kesakitan tulang belakang, Kecutkan Rahim dengan cepat lepas bersalin, support peranakan wanita, qiya Saad tailor, qiya beauty, pengedar vitamin Shaklee Klang, Shaklee bandar putera 2 Klang, Shaklee shah Alam, set makanan tambahan ibu hamil, set vitamin ibu bersalin berpantang menyusu bayi, DROPSHIP BENGKUNG, bisnes bengkung, part time job, cara jadi agent Shaklee, extra income, online bisnes, make money from home, kerja sambilan, jana pendapatan sampingan, kerja kosong untuk surirumah dan student,


Satu lagi kalau pakai bengkung lilit jawa kita kena duduk tegak je, so sengal-sengal belakang tu cepat hilang. Posture badan pun akan jadi lebih baik.


BISNES DROPSHIP BENGKUNG QIYA SAAD TAILOR



Buat bisnes DROPSHIP ni senang, tak payah simpan stok banyak-banyak. Bila ada customer order baru la uolls submit order tersebut dan penghantaran atau pengeposan semua pihak Qiya akan uruskan.

Macam mana nak buat bisnes DROPSHIP ni?


Mudah je.. wasap Qiya ditalian +6012-2668424

Nanti Qiya akan terangkan tentang bengkung, harga, dan berapa keuntungan serta potensi pendapatan dari jualan bengkung ni.

Bila da buat bisnes bengkung tentu la customer kita tu seorang wanita yang sedang hamil, baru lepas bersalin, sedang berpantang, atau seorang bidan urut bersalin. Kita boleh buat cross sale. Macam mana cross sales ni? Kita boleh offer customer kita barut baby dan set vitamin ibu mengandung, bersalin, berpantang, dan menyusu.

Nak offer set vitamin apa? 


Kita boleh offer diorang set kehamilan, set bersalin, set berpantang, atau set menyusu Shaklee.

Kalau uolls berminat nak jadi DROPSHIP vitamin Shaklee uolls boleh daftar DISINI

Seterusnya wasap Qiya untuk aktifkan akaun DROPSHIP uolls. Then, uolls da boleh jalankan bisnes DROPSHIP ni dibawah bimbingan team sales Qiya.


💕 Together we learn, together we succeed! 💕


Qiya Saad
Pengedar Sah Shaklee
COD Klang / Shah Alam
Pos seluruh Malaysia

3 comments:

  1. Website paling ternama dan paling terpercaya di Asia
    Sistem pelayanan 24 Jam Non-Stop bersama dengan CS Berpengalaman respon tercepat
    Memiliki 9 Jenis game yang sangat digemari oleh seluruh peminat poker / domino
    Link Alternatif :
    www.arenakartu.cc
    100% Memuaskan ^-^

    ReplyDelete
  2. ayo segera bergabung dengan kami hanya dengan minimal deposit 20.000
    dapatkan bonus rollingan dana refferal ditunggu apa lagi
    segera bergabung dengan kami di i*o*n*n*q*q

    ReplyDelete