Wednesday, 11 September 2019

Kesan Sunburn di Muka Hilang Dengan Set Kulit Cantik Shaklee

Testimoni diri sendiri... alhamdulillah kulit Qiya da nampak ada perubahan... 1 bulan consisten makan Vita-C Plus dan ESP... jerawat kecut sikit, dan yg paling ketara adalah sunburn da mula pudar...


Sustained release vita c plus, vita e complex, esp mixed soy protein, vivix, set kulit cantik, antioksida, anti virus, anti kanser, anti radang, awet muda, rawat kulit sunburn, Shaklee, Qiya Saad,
Lepas 1 tahun consume set kecantikan Shaklee

Ni kesan qiya ambil suplimen Shaklee..

Memang tujuan qiya ambil set kulit cantik ni untuk hilangkan sunburn, alhamdulillah lepas beberapa bulan consume tu sunburn da pudar..

Tapi tiba-tiba bulan 3 - bulan 6 tahun 2019 ni muka qiya terkena jangkitan kulit sebab allergic makan telur rebus.

So qiya ambil set penggalak imun / kuatkan antibodi, combine sekali dgn set kulit cantik, alfalfa, gla complex, dan vivix.


Sustained release vita c plus, vita e complex, esp mixed soy protein, vivix, set kulit cantik, antioksida, anti virus, anti kanser, anti radang, awet muda, rawat kulit sunburn, Shaklee, Qiya Saad, jangkitan kulit, skin infection, fungal infection, jangkitan kulat, nutriferon, garlic complex, carotomax, gla complex, alfalfa complex, set immune booster, penggalak imun, kuatkan antibodi, antibodi lemah, alahan makanan, allergic telur rebus, boiled eggs effects,
Gatal-gatal kulit hilang lepas ambil 1 kotak Nutriferon, 1 botol Garlic Complex, dan 1 botol Carotomax. Qiya teruskan treatment selama 3 bulan ni dengan set kulit cantik (vita-C Plus, Vita-E Complex, ESP), suplimen tambahan GLA Complex, Alfalfa Complex, dan Vivix.


Walaupun belum pulih sepenuhnya tapi qiya happy la dgn perubahan ni, sebab ingat muka qiya da rosak terus, punya la fikir nak kumpul duit banyak-banyak untuk buat laser treatment, tapi sebab da ok boleh la guna duit tu untuk kegunaan lain plak..


Kenapa Qiya makan Vita-Plus dan minum ESP?




- Firstly sebab Qiya kekurangan sumber protein dan vitamin. Ayam memang tak lalu nak makan sebab ianya disuntik hormon yg mana boleh mengakibatkan kulit berjerawat. Ikan laut pun Qiya kurang makan sebab susah nak dapat yg fresh. Daging & seafood? Da lama Qiya stop!. Berat badan da lebih 60kg ni memang kena cut daging semua tu...

Sustained release vita c plus, vita e complex, esp mixed soy protein, vivix, set kulit cantik, antioksida, anti virus, anti kanser, anti radang, awet muda, rawat kulit sunburn, Shaklee, Qiya Saad,
Lepas 1 bulan consume Vita-C Plus + ESP Shaklee

- Selain tu Qiya nak cut pengambilan gula. Alhamdulillah, sebulan konsisten minum #ESP ni breakfast pun Qiya tak minum manis da.

- Yg paling Qiya tak tahan sebab jerawat membiak seluruh kawasan muka mcm cendawan tumbuh lepas hujan. Kat dahi paling teruk, menyampah tengok muka sendiri... rimas sangat2! 

- Sampai ada kawan Qiya tegur kenapa skg da hitam? 😢 dulu putih je... sedih betul dgn perubahan kulit muka akibat salah pakai produk dan takut nak makan supplement. Tapi skg da ok sikit, jerawat da mula kecut, kulit muka pun rasa lebih selesa.


Fakta berkaitan Sustained Release Vita-C Plus Shaklee


Vitamin C adalah vitamin penting yang larut air dan mempunyai pelbagai fungsi kepada tubuh, dengan fungsi utama sebagai antioksida yang baik. Ia juga memainkan peranan yang penting untuk menggalakkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan secara umumnya, semua yang membentuk tubuh anda.

Tahukah Anda?

Tubuh anda mampu melakukan pelbagai perkara, tetapi ia tidak dapat menghasilkan atau menyimpan vitamin C. Oleh itu, anda perlu sentiasa mengambil vitamin C untuk tubuh anda melalui pemakanan harian dan suplemen.

Keistimewaan Shaklee:-


Sustained Release Vita-C Plus adalah produk semula jadi yang diperolehi daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif.

Ia mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang melepaskan 500mg vitamin C dalam masa lima jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dan mengurang pembaziran. Ini bersamaan dengan pengambilan satu setengah biji oren setiap jam selama lima jam.

Diperkayakan dengan 120mg bioflavonoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin C, untuk meningkatkan lagi keberkesananya.


💕 Sustained Release Vita-C Plus 💕

Cara penggunaan: Ambil 1 biji Vita-C setiap hari bersama makanan. .

Apakah kelebihan Sustained Release Vita-C Plus ni? 


- membentuk kolagen
- membaiki simptom pendarahan
- meningkatkan sistem imun
- memerangi kanser
- mencantikkan kulit
- memperbaiki insomnia
- mengekalkan kolestrol sihat

💕ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder with Vanilla Flavour 💕

Cara penggunaan: Campur 28g @ 3 sudu makan ESP dgn 1 gelas susu, jus, air, atau minuman kegemaran uolls. Selain tu boleh campur dgn buah-buah dan blend!

Apakah kelebihan ESP ni?


- memudarkan & menghilangkan parut
- kulit cantik, halus, gebu, dan berseri
- diet yg mengenyangkan
- kawal kolesterol
- payudara anjal
- milkbooster hebat
- memberi tenaga
- membantu masalah kesuburan
- kesihatan jantung & prostat


Selain itu juga, ESP + Vita-C ni boleh dijadikan sebagai MASKER tau... cara-caranya adalah:-

1. patahkan Vita-C kepada 3 bahagian
2. guna 1 bahagian dan simpan 2 bahagian lagi untuk penggunaan yg seterusnya
3. hancurkan sampai jadi serbuk
4. campurkan dgn 1 sudu ESP dan air
5. kacau sebati sehingga jadi paste
6. sapu kat muka dan biarkan selama 15-20 minit
7. bilas dgn air bersih.


Nak cuba Shaklee? Whatsapp Qiya 012-2668424 😊

0 comments:

Post a Comment